Adsense aanmelden

snapshot

Wanneer u extra inkomen wilt opbouwen met uw eigen website is het Adsense advertentieprogramma van Google een ideaal middel om uw doel te behalen. Adsense is een Pay Per Click programma en kenmerkt zich daardoor door een laagdrempelige manier van adverteren. De verdienpotentie met Adsense is hoog wanneer u weet hoe dit aan te pakken. Heeft u sturing nodig of wilt u meer weten, schaf dan hier de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense aan.

Bij Adsense aanmelden is een relatief eenvoudige procedure. U gaat direct via de Google.com website of via de zoekmachine naar Adsense. Op de landingspagina van het Adsense programma vult u uw personalia en uw betalingsgegevens in. Om een en ander juridisch bindend te maken, bent u verplicht uw juiste gegevens in te voeren. Google zal zelfs (schriftelijk) contact met u opnemen om uw adres te verifieren. Ook met betrekking tot uw bankrekening zal een verificatie plaatsvinden. Een testbetaling, voorzien van een unieke code, zal uitgevoerd worden richting uw bankrekening. Wanneer u deze unieke code doorgeeft aan Google is er sprake van een actieve account.

De eerste maand waarin uw Adsense account actief is, zal deze in de gaten gehouden worden. Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van het Adsense programma zal de eerste maand regelmatig gekeken worden of het “klikpatroon” op de advertenties op uw website(s) neutraal en natuurlijk is. Google doet er richting haar adverteerders (terecht) alles aan om klikfraude te voorkomen. Wanneer blijkt dat er sprake is (geweest) van klikfraude wordt uw account onherroepelijk opgezegd. Het is daarmee zaak dat u zich goed realiseert dat Google Adsense een serieus advertentieprogramma is, wat u serieus zult moeten gebruiken.

snapshot (2)