Administratieve vacatures

In tijden van economische schaarste neemt het aantal vacatures in bepaalde branches sterk af. Met name het aantal administratieve vacatures wordt minder. De groeiende werkloosheid onder administratief personeel reist dan ook de pan uit. Totale omscholing is niet altijd even makkelijk omdat er over het algemeen geen budget voor is.
snapshot

De arbeidsmarkt en het consumentengedrag verandert. Met de komst van het internet, en in het verlengde daarvan bijvoorbeeld de vergelijkingssites en kortingscodes, is de gang naar de traditionele leverancier veranderd. Het is niet meer vanzelfsprekend dat een artikel ingekocht wordt bij de detaillist op de hoek van de straat. Dit vraagt om flexibiliteit van de markt. Alleen bezit de markt deze flexibiliteit maar in beperkte mate.

Een van de manieren om een halt toe te roepen aan de persoonlijke malaise is door zelf een nieuwe richting te kiezen. Een richting die in de toekomst voldoende alternatieven biedt. Een van deze alternatieven is het internet als verdienmodel. Denk hier echter niet te makkelijk over. Het opbouwen van een bestaan als internet marketeer is niet voor iedereen weggelegd en net als bij het doen van de administratie zijn er online een aantal spelregels waar men zich aan moet houden. Deze spelregels zijn te leren.

Wanneer u wilt bekijken of een (part time of full time) carrière op het internet ook voor u geschikt is, of wanneer u extra inkomen wilt opbouwen, dan is de e-cursus Passief Inkomen met Google Adsense wellicht iets voor u. Voor slechts €14,95 wordt u aan de hand genomen in deze nieuwe wereld. Deze €14,95 en een middagje leesplezier kunnen een kentering in uw carrière betekenen. Doe uzelf daarom niet tekort en neem het heft in eigen handen.

snapshot (2)